Поліцейські повідомили підозру чоловіку, який завдав тілесних ушкоджень родичці та намагався спалити будинок

Поліцейські повідомили підозру чоловіку, який завдав тілесних ушкоджень родичці та намагався спалити будинок

Події відбувалися в одному з сіл Новоархангельського району. Місцевий житель під час сварки облив помешкання та одяг на родичці легкозаймистою рідиною. Після чого кинув у бік жінки запалений сірник. На щастя, потерпілій вдалося загасити вогонь, але вона отримала опіки.
«Попередньо поліцейські встановили, що сварка між двома родичами виникла на побутовому ґрунті. Під час з’ясування стосунків чоловік схопив каністру та облив легкозаймистою речовиною стіни житлового будинку зовні та майно в одній з кімнат.
Власниця домоволодіння намагалася його зупинити. Але це лише роздратувало громадянина і він облив також її легкозаймистою рідиною, яка потрапила на верхній одяг.

Потім зловмисник кинув у бік жінки запалений сірник, що спричинило загорання. Потерпілій вдалося самотужки загасити одяг, але внаслідок протиправних дій свого родича вона отримала тілесні ушкодження у вигляді опіку кисті руки.
У даний час зловмиснику повідомлено про підозру та заарештовано», - розповів начальник Новоархангельського відділення поліції Олександр Громко.
За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 194 (замах на умисне знищення майна, вчинений шляхом підпалу) КК України.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

За матеріалами Новоархангельського відділення Маловисківського відділу поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *