Хлопець напідпитку вирішив «навчити життю» студентів медичного коледжу

Сьогодні, 26 березня, о 09:00 в аудиторію Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й.Мухіна зайшов невідомий чоловік і розпочав лекцію для студентів про те, що має бути важливим для них під час навчання. 26-річний хлопець перебував у п’яному вигляді і не реагував на прохання викладачів коледжу залишити навчальне приміщення.

Він наполегливо продовжував переконувати слухачів, що під час навчання треба турбуватись зовсім не про оцінки і характеристики. Також розповідав, як він переконався у цьому на власному життєвому досвіді.

Сторож і викладач фізичної культури намагались домовитись із молодиком припинити неправомірні дії, але безрезультатно. Він навпаки намагався затіяти бійку та образливо чіплявся до них.

На допомогу прийшов екіпаж патрульної поліції, який проїжджав неподалік. Їх зупинив охоронець коледжу, розповів про неординарну ситуацію та провів до потрібної аудиторії.

Правоохоронці роз’яснили порушнику, що його дії є протиправними і мають бути припинені. На даного громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Заняття коледжу продовжуються відповідно до розкладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *