Нетверезий водій, що намагався втекти від патрульних, зазнав невдачі: за свої дії порушник отримав 6 адмінматеріалів

Інцидент стався у неділю 25 березня, близько 20-ї години вечора. Патрульний екіпаж помітив на вулиці Євгена Чикаленка автомобіль Lexus темного кольору, який рухався із порушенням правил дорожнього руху.

На вимогу зупинитися порушник спочатку сповільнив автівку, а потім, збільшуючи швидкість, почав тікати в сторону району Новомиколаївка.

Розпочалося переслідування.
Водій ігнорував вимоги патрульних зупинити транспортний засіб.

Від так, тікаючи від правоохоронців, порушник проїхав перехрестя з вулицею Миколи Левитського на забороняючий червоний сигнал світлофору, виїхав на зустрічну смугу руху і рухався нею на великій швидкості, наражаючи на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

На вулиці Ігната Гаспаряна чоловік різко зупинився, вибіг з автівки та почав тікати. В салоні ато перебувала 24-річна пасажирка.

Інспектори наздогнали та затримали втікача на вулиці Василя Нікітіна.

Під час спілкування охоронці порядку помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти тест на вміст алкоголю в організмі на місці та у медичному закладі чоловік відмовився.

На 31-річного керманича інспектори склали 6 адміністративних матеріалів: за те, що не зупинився на вимогу працівників поліції (ст.122-2 КУпАП), за керування у стані сп’яніння (ч.1 ст.130 КУпАП) та протокол про адмінзатримання, а також 3 постанови: за ч.1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким т.з або не пред’явила їх для перевірки) КУпАП, за ч.2 ст 122 (Проїзд на червоний сигнал світлофора) КУпАП, ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг) КУпАП.

Автомобіль порушника передали тверезому родичу водія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *