Голованівський районний суд завершив судовий розгляд справи за обвинуваченням 31 річного чоловіка в умисному вбивстві жінки

Голованівський районний суд завершив судовий розгляд справи за обвинуваченням 31 річного чоловіка в умисному вбивстві жінки

 Трагічна подія сталася у жовтні 2017 року в смт. Вільшанка. Чоловік разом із жінкою деякий час проживали в одному домоволодінні та працювали за наймом. Того дня чоловік підігрітий алкоголем затіяв сварку з жінкою та наніс їй близько п”яти  ударів кулаком правої руки в область голови та стільки ж ударів ногами в область тулуба. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Упродовж чотирьох місяців відбувались судові слухання цього кримінального провадження у суді першої інстанції. Зважаючи на тяжкість скоєного злочину державний обвинувач по справі орієнтував суд на призначення максимально реального терміну покарання.
Днями колегія суддів Голованівського районного суду оголосила вирок у цій справі. Суд вивчивши та дослідивши матеріали справи визнав 31 річного чоловіка винним в умисному вбивстві жінки та призначив покарання у вигляді 10 років 7 місяців позбавлення волі.
Вирок суду ще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *