Небайдужі громадяни допомагають патрульним Кіровоградської області виявляти неочікувані знахідки

Перший випадок трапився цими вихідними, а саме 9 березня. На лінію 102 надійшов виклик. Заявник повідомив, що він виявив боєприпаси, а саме предмети, схожі на набої калібру 9 мм. Чоловік повідомив, що помітив їх, коли переходив міст у районі Ковалівського пляжу, що у Кропивницькому. Набої лежали на дні річки.

За адресою виклику прибув екіпаж патрульної поліції, який забезпечив охорону місця події до приїзду працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції, які й вилучили боєприпаси. Тепер слідчі будуть з’ясовувати як ці предмети сюди потрапили.

Інший випадок трапився вчора, 11 березня. Екіпаж патрульної поліції здійснював патрулювання вулиці Андріївської. До правоохоронців звернувся небайдужий громадянин. Чоловік повідомив патрульним, що неподалік він виявив дорожні знаки обмеження швидкості, які лежали на землі.

Поліцейські попрямували до місця, на яке вказав громадянин. Там вони дійсно виявили п’ять дорожніх знаків. Поруч із ними нікого не було, технічні роботи із обладнання засобів організації дорожнього руху в цьому районі того дня не проводилися. Патрульні відвезли знаки до Кропивницького відділу поліції.

Шановні жителі міста та області! Ми щиро вдячні Вам за допомогу та сприяння! Нагадуємо, що у випадках виявлення небезпечних чи підозрілих предметів терміново телефонуйте за номером 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *