Патрульні поліцейські Кіровоградської області затримали чоловіка, який серед білого дня розбирав чужу металеву огорожу

Подія трапилася вчора, 5 березня, у Кропивницькому близько 11 години дня. Один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик, у якому заявник повідомляв, що поблизу одного із кафе (на той момент непрацюючого) по вулиці Соборна невідомий чоловік демонтує металеву огорожу.

Екіпаж невідкладно попрямував за адресою виклику. По прибуттю на місці виклику патрульні справді виявили чоловіка, який розбирав огорожу.

Громадянин пояснив свої дії тим, що наразі заклад, поруч із яким знаходиться огорожа, не працює. Тому, на його думку, металева огорожа нікому не належить. Ось він і вирішив її розібрати й здати в пункт прийому металобрухту.

Патрульні з’ясували особу чоловіка. Та запросили його до Кропивницького відділу поліції, де він буде пояснювати мотиви свого вчинку слідчим.

Хочемо нагадати, що більшість об’єктів міської інфраструктури перебувають або у приватній, або у комунальній власності. Самовільний демонтаж таких об’єктів є правопорушенням.

Шановні жителі міста! Якщо Ви стали свідками подібних випадків, терміново викликайте патрульних поліцейських за номером 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *