На Кіровоградщині працівники поліції за дві години встановили особи громадян, які до смерті побили односельця

43-річний мешканець одного з сіл Новоукраїнського району загинув від низки тяжких травм, отриманих у власному будинку. Його тіло виявили сусіди, які звернули увагу на те, що у завжди економного чоловіка довго не вимикалося світло. На місце пригоди було негайно викликано працівників поліції. Швидко зорієнтувавшись у ситуації,  правоохоронці по «гарячих слідах» вирахували кривдників жертви.

Історія, яка трапилася на початку тижня, буквально сколихнула мешканців села. Пізньої ночі громадяни побачили біля садиби місцевого жителя поліцейських та карету швидкої медичної допомоги. Оскільки до обійстя нікого зі сторонніх не пускали, усі відразу зрозуміли, що сталося лихо.

«Після виявлення тіла власника з численними тілесними ушкодженнями, які, очевидно, і стали причиною смерті, до розкриття особливо тяжкого злочину негайно взялися оперативники. Зважаючи на те, що потерпілий мав добрі стосунки з односельцями, ні з ким не конфліктував і погоджувався на підробітки за невелику плату, поліцейські почали перевіряти на причетність до тяжкого злочину тих, хто не міг похизуватися хорошою репутацією.

Так, у поле зору правоохоронців потрапили місцеві жителі, які іноді приходили в будинок потерпілого. Двоє 21-річних непрацюючих чоловіків, із якими вирішили негайно зустрітися працівники поліції, знаходилися за місцем свого проживання у нетверезому стані. На запитання оперативників, де громадяни були двома годинами раніше, особи відповіли не відразу, а лише тоді, коли відійшли від дії алкоголю.  Про їх причетність до скоєного, і без того, свідчили вимащений чужою кров’ю одяг та інші речові докази», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне ув’язнення.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *