13 років позбавлення волі за подвійне убивство

 Ленінський районний суд завершив судовий розгляд справи за обвинуваченням 25 річного чоловіка в умисному вбивстві своєї матері та дідуся.

Трагічна подія сталася у березні 2016 року в обласному центрі. Підігрітий дією алкоголю 25 річний син повернувся додому, де став свідком сварки між матір”ю та дідом. Нецензурна лайка, бійка, взаємні образи закінчилися тим, що озвірілий хлопець держаком швабри наніс чисельні удари по голові та тулубу діда та матері, а потім ослаблених добивав ножем наносячи численні удари по тулубу та кінцівках своїх рідних. Після цього пішов спати до іншої кімнати. Від отриманих травм жінка померла на місці, а літній чоловік – по дорозі в лікарню.
Півтора року відбувались судові слухання цього кримінального провадження у суді першої інстанції. Зважаючи на тяжкість скоєного злочину державний обвинувач по справі орієнтував суд на призначення максимально реального терміну покарання.
Днями колегія суддів Ленінського районного суду оголосила вирок у цій справі. Суд вивчивши та дослідивши матеріали справи визнав 25 річного чоловіка винним в умисному вбивстві матері та діда та призначив покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *