Запах ацетону допоміг патрульним у Кропивницькому виявити наркоділків

Учора, 7 лютого, близько 3 години ночі один із екіпажів патрульної поліції здійснював патрулювання центральної частини міста.

Увагу патрульних привернув молодий чоловік, який перебував у громадському місці із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Він демонстрував поведінку, яка ображає людську гідність та громадську мораль. Така поведінка у громадському місці, як відомо, є адміністративним правопорушенням.

Правоохоронці доставили громадянина до Кропивницького відділу поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів. Під час спілкування із поліцейськими чоловік помітно нервував. У патрульних виникла підозра, що він може мати при собі речовини, обмежені або заборонені в обігу. Це стало підставою для проведення поверхневої перевірки громадянина.

Під час поверхневого огляду у кишені верхнього одягу чоловіка патрульні виявили прозорий поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною рожевого кольору, зовні схожою на наркотичну речовину Амфетамін. Пакет із речовиною у присутності двох понятих було вилучено у порядку, визначеному законом. Громадянина передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.

Того ж дня, 7 лютого, трапився ще один випадок. На лінію 102 надійшов виклик, у якому заявник повідомив, що в його квартирі виразно чутно запах ацетону. Подія трапилася у одному із багатоквартирних будинків по вулиці Олефіренка. На думку заявника, запах поширюється із підвального приміщення їхнього будинку.

Патрульні, які прибули на цей виклик, зустрілися із заявником. Він додав, що, крім того, чув шум із підвалу. А незадовго до приїзду екіпажу патрульної поліції із підвального приміщення вибігли незнайомі йому особи та зникли у невідомому напрямку.

Патрульні вирішили оглянути підвал. Щойно зайшовши до нього, вони відчули різкий запах ацетону. Обстеживши підвальне приміщення, поліцейські виявили поліетиленовий пакет, у якому знаходилися компоненти рослинного походження (макові зерна) та власне ємкості із ацетоном. На місце події була викликана слідчо-оперативна група.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *