За процесуального керівництва прокуратури затримано чоловіка, який забив жінку до смерті

 За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури поліцейськими встановлено особу, причетну до скоєння резонансного вбивства 38-річної жінки – мешканки с. Аджамка Кіровоградського району, вчиненого 29 грудня 2017 року.

Вбивцею виявився раніше судимий за крадіжки та розбої 28-річний мешканець м. Кропивницького. З метою легкої наживи він проник до будинку жертви та саме в цей момент з сусідньої кімнати вийшла господарка будинку. Щоб не бути викритим у вчиненому злочині чоловік металевим ломом забив жінку до смерті. Після чого з місця скоєння злочину зник та переховувався від слідства. Проте, завдяки злагодженій та якісній спільній роботі працівників прокуратури та поліції чоловіку не вдалось уникнути кримінальної відповідальності.
Наразі, його затримано в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 115 (умисне убивство) та ч.4 ст. 187 (розбій) КК України. Крім того за клопотанням процесуального прокурора підозрюваному обрано міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою на 60 діб.

Довідково:
Відповідно до санкції статі 115 ч.2 п. 6 КК України карається позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років, або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна, та ч. 4 ст. 187 КК України, - карається позбавленням волі на строк до п’ятнадцяти років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *