У порятунку літньої жінки у Кропивницькому були задіяні всі служби

Сьогодні, 1 лютого, близько 7:30 години ранку один із екіпажів патрульної поліції отримав виклик. Його здійснила жителька Кропивницького, яка повідомила, що із її матір’ю, ймовірно, трапилось лихо. Адже вхідні двері в її квартиру зачинені зсередини, на стукіт ніхто не реагує, а за дверима чутно лише стогін.

Подія трапилася в одному із багатоквартирних будинків по вулиці Бєляєва. Патрульні терміново попрямували туди. Прибувши за адресою виклику, поліцейські виявили, що на місці вже перебувала карета швидкої медичної допомоги. Її викликала заявниця. Вона припустила, що у матері могли виникнути ускладнення після недавно перенесеного інсульту.

Проте лікарі не могли потрапити до зачиненої квартири. Було прийнято рішення негайно викликати бригаду Державної служби із надзвичайних ситуацій. По прибуттю рятувальники змогли через балкон (квартира знаходиться на четвертому поверсі) проникнути до помешкання та відкрити двері із середини.

Мати заявниці перебувала у себе в оселі. Її зовнішній вигляд вказував, що вона дійсно потребувала медичної допомоги. Лікар, оглянувши жінку, повідомив, що та потребує термінової госпіталізації.

Патрульні разом із рятувальниками допомогли медичним працівникам якомога швидше транспортувати на нішах літню жінку до карети швидкої допомоги, яка відразу повезла жінку до лікарні.

Шановні жителі Кропивницького, закликаємо Вас бути уважнішими до своїх близьких, особливо до людей похилого віку. Якщо Ви опинилися у подібній ситуації, не зволікайте й відразу викликайте спеціальні служби за номерами 101, 102 та 103. У таких випадках важлива кожна хвилина!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *