Завдяки небайдужості місцевої жительки Кропивницького патрульні виявили особу, яка ймовірно причетна до крадіжки

Вчора, 30 січня, близько 11 години екіпаж патрульних поліцейських отримав виклик, у якому небайдужа громадянка повідомила про підозрілу особу, яка несла металевий елемент конструкції ліжка вулицею Київською у напрямку пункту прийому металобрухту.

Заявниця повідомила, що бачила як від домоволодіння її сусідки цей невідомий їй чоловік пішов із громіздким металевим предметом. З її слів, він ішов, скрадаючись, постійно озирався. Це викликало у заявниці підозру. По телефону вона надала патрульним опис зовнішності особи та вказала адресу, де бачила цього чоловіка востаннє. Патрульні відразу попрямували туди.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили чоловіка, який підпадав під опис. Він щойно здав у пункті прийому металобрухту принесену річ та саме отримував грошові кошти за неї. Патрульні вирішили поспілкуватися із чоловіком та з’ясувати походження металевих предметів, які він щойно здав. Поліцейські встановили особу чоловіка. Як виявляється, раніше він уже мав проблеми із законом.

Саме у цей час до патрульних підійшла жінка, яка, як виявилося, й викликала патрульних. На чоловіка, із яким саме спілкувалися поліцейські, вона вказала як на особу, яку попередньо бачила біля домоволодіння своєї сусідки із металевим предметом.

За лічені хвилини патрульні вже були біля домоволодіння, на яке вказала заявниця. До правоохоронців вийшла господиня, яка підтвердила, що дійсно сьогодні невідома особа таємним способом викрала у неї із двору металеву раму від ліжка. Навіть вказала на сліди від взуття крадія, які лишилися на снігу.

Враховуючи ці обставини, патрульні невідкладно викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Чоловіка було передано слідчим для проведення подальших процесуальних дій.

Шановні жителі міста! Закликаємо Вас до співпраці! Якщо Ви стали випадковим свідком правопорушення – не лишайтеся осторонь, проявіть свою громадянську позиції та відразу телефонуйте за номером 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *