Патрульні Кропивницького по гарячим слідам затримали ймовірного грабіжника

Сьогодні, 24 січня, близько третьої години ночі екіпаж патрульної поліції, який здійснював патрулювання центральної частини міста, отримав виклик «Грабіж». Заявниця повідомила, що в той час, коли вона перебувала на вулиці Велика Перспективна, невідома особа шляхом ривка вихопила її сумку та побігла в сторону вулиці Набережної. У сумці знаходилися особисті речі, зокрема документи, телефон, гаманець.

Через декілька хвилин екіпаж патрульних поліцейських вже був на місці події. Громадянка запам’ятала зовнішні ознаки нападника. Вона їх повідомила патрульним, то ж вони відразу розпочали відпрацювання території можливого перебування грабіжника.

Невдовзі по вулиці Преображенській патрульні виявили чоловіка, який мав зовнішні ознаки, що підпадали під орієнтування. Помітивши патрульних, чоловік розпочав тікати. Але поліцейські його наздогнали та зупинили. Правоохоронцям вдалося з’ясувати особу чоловіка. Як виявляється, він вже мав проблеми із законом. Заявниця підтвердила, що це саме той чоловік, який вихопив її сумку.

Чоловік при собі сумки не мав. Проте погодився показати місце, де її незадовго до цього сховав. На даху приміщення одного із торгівельних закладів міста патрульні поліцейські виявили сумку заявниці. Саме туди її викинув зловмисник, намагаючись приховати сліди злочину.

Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Чоловіка було передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *