Відомі письменники Володимир Лис і Надія Гуменюк стали гостями музею Карпенка - Карого у Кропивницькому

 У четвер, 28 листопада, у літературно-меморіальному музеї І.К. Карпенка-Карого відбулася творча зустріч кропивничан з письменниками із  Луцька - лауреаткою двох найпрестижніших премій в галузі дитячої літератури «Звук павутинки» імені Віктора Близнеця та імені Лесі Українки Надією Гуменюк і кавалером Ордена «За заслуги» ІІІ ступеня, лауреатом премій «Благовіст», імені Григорія Сковороди Володимиром Лисом.

Крім того, обидва письменники -  лауреати премії імені Агатангела Кримського, багаторазові переможці Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова».

Володимир Лис і Надія Гуменюк за фахом журналісти, як літератори - виступають у жанрах прози, драматургії та публіцистики. Надія Гуменюк пише також поезію і прозу для дітей і дорослих. Впродовж двох днів вони гастролювали  по області, проводячи по три літзустрічі в Олександрії та Кропивницькому.

Гості поділилися секретами процесів власної творчості, презентували нові і перевидані книги, відповіли на запитання дорослих і дітей - учнів ліцею «Сокіл».

Директор музею Лариса Хосяінова вручила гостям сувеніри: книги і буклети про Івана Карпенка-Карого, Миколу Смоленчука та  Віктора Близнеця.

У зустрічі взяли участь також місцеві письменники Василь Бондар, Надія Частакова, Антоніна Корінь. Зустріч завершилась автографсесією.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *