У Кропивницькому демонструють «Кіно, що наближає перемогу!»

У Кропивницькому, в рамках ексклюзивного спецпроекту «Кіно, що наближає перемогу», започаткованого у 2017 році, з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи та Дня Збройних Сил України стартувала демонстрація національних фільмів «Воїни духу» та «Позивний Зеніт», запропонованих режисерами Тетяною Кулаковською та Анною Мартиненко.

Проєкт, складається із циклу документальних стрічок, в яких демонструються історії воїнів, світлини та відео, відзняті на передовій. П’ять фільмів «Позивний Зеніт» та фільм «Воїни духу» показують справжнє обличчя передової, розповідають що таке війна для тих, хто  через 100 кілометрів живе мирним життям. Сюжети фільмів змушують глядачів замислитися над вічними поняттями: життя, мир, свобода, сила духу, і служать прикладом - як треба любити рідну землю, не на словах.

На перший перегляд патріотичних фільмів запросили сім’ї загиблих героїв АТО та ООС, військовослужбовців легендарного 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго, а також старшокласників та викладачів навчальних закладів обласного центру, для яких національно-патріотичне виховання - невід’ємна частина навчального процесу.

Ініціативу авторів проєкту «КІНО, ЩО НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ» підтримали адміністрація кінотеатру «Портал» та міська влада Кропивницького.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *