Засідання клубу присвятили 70-й річниці від дня народження українського композитора В.Івасюка

В бібліотеці-філії №2 пройшло засідання юнацького клубу «КЛюЧ» присвячене 70-й річниці від дня народження українського композитора В. Івасюка.

Автор-бренд-шоу «Феномен Володимира Івасюка, або «Червона Рута» розпочалось з легендарної пісні «Червона Рута», автором і композитором якої був Володимир Івасюк. Члени клубу, учні ЦВПУ ім. Миколи  Федоровського, переглянули  відео «Історія без цензури. Володимир Івасюк - оберіг української пісні», слухали пісні «Я піду в далекі гори», «Я - твоє крило» у виконанні  - Назарія Яремчука, «Водограй», «Балада про дві скрипки», «У долі своя весна» у виконанні Софії Ротару,  «Мальви» у виконанні Ані Лорак. У залі звучали вірші  Володимира Квітневого «Червону руту не шукайте», Л.Тернівської «Володимиру Івасюку», Михайла Рогатинського «Мелодії, що завше будуть з нами».

Завершилось засідання клубу оглядом видань творів Володимира Івасюка і літератури про нього та його піснею “Пісня буде поміж нас”. Пройшли роки, а пісні Івасюка звучать так, ніби вони написані сьогодні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *