З’ясування жіночих бажань на сцені кропивницьких лялькарів

Сьогодні у Кіровоградському академічному обласному театрі ляльок відбулося засідання художньо-технічної ради з приводу майбутньої постановки для дорослої аудиторії «Станція або Розклад бажань на завтра» за п’єсою  українського драматурга Олександра Мірошниченка, також відомого за псевдонімом Олександр Вітер.

За сюжетом фантасмагоричної ліричної комедії, у приміщенні дивної станції доля зводить трьох жінок, кожна з яких до зустрічі мала власне життя, плани і мрії. Та чи справжні вони були? Чи дійсно їм хотілося саме того, про що вони говорили? А якщо й так, то наскільки щиро і сильно? І яку ціну готові  заплатити за здійснення найпотаємніших бажань?

Режисер-постановник з Миколаєва Віктор Смирнов та наш головний художник Оксана Шарій, завдяки фанатичному ставленню до творчості, швидко знайшли спільну мову у питаннях режисури та сценографії, концепцію яких і представили присутнім.

Постановочний процес триватиме трішки більше місяця.

Митці впевнені, що філософські роздуми героїнь змусять замислитися над своїм життям кожного глядача, а комічні ситуації сприятимуть позитивному настрою і яскравим враження від перегляду майбутнього спектаклю, прем’єра якого має відбутися у першій половині березня.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *