Ансамбль «Калинонька» з Кропивницького переміг на Всеукраїнському пісенному конкурсі у Києві

 «З любов’ю до життя!» - під такою поетичною назвою 2-го жовтня в Києві пройшов Всеукраїнський пісенний конкурс.

Творчі змагання, організовані благодійним фондом “Дніпровський”, управлінням культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та за сприяння Міністерства соціальної політики України, проводився з метою збереження та подальшого розвитку української народної творчості, презентації мистецьких здобутків пісенних колективів та популяризації їх досягнень.

Критерії оцінювання виконавців були досить жорсткими: від вокальних даних конкурсантів і майстерності володіння голосом до емоційності виступу і відповідності сценічного образу тематиці твору.

Єдиним колективом, який представляв Кропивницький і всю область на конкурсі став добре знаний мешканцям міста вокальний колектив територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Подільського району обласного центру “Калинонька” під керівництвом Вадима Ярошенка.

Загалом, у конкурсі взяли участь 37 самодіяльних пісенних колективів зі всієї України. Тож змагання було напруженим. Тим більша гордість за наших земляків з “Калиноньки”, які заслужено отримали диплом І ступеня в номінації “хорові ансамблі”.

Щиро вітаємо переможців та зичимо їм нових творчих надбань!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *