У Кропивницькому відбувся арт-фестиваль для дітей

 Літо, посмішки та фарби…Арт-фестиваль «Барвиста країна – моя Україна!» відбувся у бібліотеці №19. Свої сили в різних техніках спробували дітлахам великого мікрорайону Космонавтів. Чарівна та неповторна Україна – лейтмотив фестивалю.

Кілька локацій працювало для дітлахів одночасно. Охочі працювати з папером створювали диво-аплікації на теми: «Моє дитинство», «Я бажаю Україні…» та «Ми – діти України!».

6 команд малювати фарбами на асфальті. Веселкові кольори для малювання бібліотекарі виготовили власноруч, тому охочих було дуже багато. Команди малювали свої шедеври на теми: «Мир Україні!», «»Краса Батьківщини», «Україна на глобусі», «Я люблю…», «Мама, папа, я і друзі!», «Літній відпочинок». Для тих, хто бажав отримати тату на пам’ять працював арт-салон.

До готового яскравого групового малюнку діти додали кольорову живу 3Д рамку, так відбувся флешмоб «Моя прекрасна Україна».

За результатами загального голосування найкращі креативні майстри отримали солодощі та нагороди в номінаціях: «Кращі арт-художники», «Найкращі колористи», «Майстри пензля», «Кращі пейзажисти», «Майстри-тюбики».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *