У Кропивницькому відбулась вулична акція «Коли мрії стають реальністю»

1 червня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка провела для батьків і малечі вуличну акцію до Міжнародного дня захисту дітей «Коли мрії стають реальністю» за книгою Льюїса Керрола «Аліса в Дивокраї».

Цього дня відвідувачі поринули в чудовий світ дитинства!

Бібліотекарі традиційно підготували насичену програму для своїх відвідувачів, перетворивши вулицю Дворцову на територію дитинства, яка була поділена на декілька локацій. Так, творчий майданчик відвідували ті, хто хотів взяти участь у майстер-класах з виготовлення казкової бутафорії та з розмальовування смачних пряників.

У квест-агенції «Стежками Аліси» на маленьких бешкетників чекав пізнавальний квест та танцювальний флеш-моб «Джига - дрига» від веселої Капелюшниці, ніжної Аліси та дотепного Кролика.

Територія веселих розваг «Реальні пригоди» прийшлася до снаги непосидючим учасникам, які брали участь у різноманітних забавлянках – рухливих іграх, змаганнях з твістеру, флорболу, яскравих розмальовках. Для найменших учасників працювала окрема дитяча локація.

У зоні сімейного відпочинку діяв пізнавальний майданчик Центру раннього розвитку дітей «Ладушки» та книжкова виставка «Для допитливих дітей і дбайливих батьків».

Постійно лунала весела музика, яка створювала гарний настрій не тільки учасникам акції, а й мешканцям міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *