У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі

З 18 по 20 квітня 2018 року в Кропивницькому на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться XХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Тема цьогорічного фестивалю – «Митець та громадянин. Шляхи поєднання».

До обласного ЦДЮТ завітає більше двохсот учасників з різних куточків України, які демонструватимуть свої таланти та громадянську позицію у трьох номінаціях:  «Громадська думка», «Театральне мистецтво» та «Образотворче мистецтво». Творчі здібності конкурсантів оцінюватиме авторитетне журі. Серед спеціально запрошених на фестиваль експертів й відома українська кіноактриса, громадська діячка, Заслужена артистка України Ніна Ільїна та кандидат філософських наук, професор, проректор з питань довузівської підготовки Київського міжнародного університету Світлана Рудаківська.

Під час проведення фестивалю в залах обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Л. Кропивницького та на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбуватимуться творчі майстерні, тренінги, тематичні концерти, майстер-класи, виставки образотворчого мистецтва та конкурсні програми.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *