Жителі Новоукраїнської громади об’єднались для проведення доброчинної акції

Вже стало традицією у Новоукраїнській ОТГ напередодні Великодня збиратися усім разом заради доброї справи. В минулому році юні майстри нашої громади створили дивовижну писанку, яка від Воскресіння Христового до Вознесіння Господнього милувала око усіх відвідувачів храму св. Олександра Невського.

А цьогоріч жителі Новоукраїнської громади об’єднались для проведення доброчинної акції «Пишається писанка Новоукраїнщини», в ході якої було зібрано кошти, речі та продукти, що будуть передані тим, хто найбільше потребує допомоги.

Вітаючи Новоукраїнську громаду із прийдешнім святом, міський голова Олександр Корінний подякував організаторам за впровадження нових традицій підтримку доброчинності та виховання дій та молоді у дусі патріотизму та співчуття ближнім.

Також із напутніми словами до присутніх звернувся от. Олександр Татаров.

Прикрасою заходу стали виступи хору дитячої музичної шкли «Мажоринка», які виконали дитячу молитву «Боже, Великий, Єдиний» та хореографічного танцювального колективу «Сузір’я» із композицією «Танець янголів».

Наприкінці заходу усі присутні взяли участь у прикрашені головної писанки Новоукраїнщини, оздобивши її паперовими янголятами, виготовленими учнями навчальних закладів Новоукраїнської ОТГ та іншими власноруч зробленими прикрасами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *