Сергій Притула оголосив відкритий тендер на назву для першого БПА «Лелека» для третього полку

Сергій Притула з колективом “Варяти” відвідав Кропивницький в рамках всеукраїнського туру. Сергій Притула здійснює регулярну підтримку українських військовий, саме тому шоумен відвідав військових третього полку. Своїми враженнями Сергій поділився у соціальній мережі:

“Вчора був у Кропивницькому зі своїми «вар’ятами». Один з тих випадків, коли корисне поєднується з приємним. Що з нижче поданого корисне, а що приємне – вирішуйте самі. По факту:
1. Заїхали в місто, поселились із красивим краєвидом.
2. Завітав у 3-ій полк спецназу. Ми з вами прикупили недавно хлопцям БПЛА «Лелека» за 11200$. Борт пройшов усі години нальоту на випробуваннях і йде на передову! Мені його продемонстрували у всій красі. І, головне, попросили, щоб ми його якось назвали. Тож, оголошую відкритий тендер на назву для нашого першого БПА «Лелека» для 3 полку. Чому «першого»? Бо ми з вами затаримо хлопців по повній програмі. Все це займе купу часу і грошей, але хто як не ми і кому, як не їм?!!!
В моїх руках на фото коло БПЛА є ще пара військових планшетів, які ми рік тому купували для 3-го полку, в рамках організації системи управління боєм. Майже рік ці планшети (27 000$ на все про все + сервер+ мультимедійний екран і т.д.) успішно відслужили своє. Зараз їм на заміну прийшли новітні технології від Дяді Сема, тож тепер ці планшети послужать підрозділу, який керує БПЛА. А взагалі, для хлопців Редута у нас з вами є сюрприз і його я озвучу сьогодні ввечері!
3. Виступили з концертом. Обкатали нову програму, яку веземо в цей тур. Глядач був потішений, щедрий на емоцію і, головне, пробачав ті чи інші огріхиJ)! Хочемо повернутись у місто восени! І повернемось!!!!
4. Сьогодні концерт у Дніпрі. Тобто два! Після яких і буде озвучена одна весела новина. Вона буде частково пов*язана із тою інфою, що вже пролунала у цьому повідомленні і з реквізитами, які публікуються нижче!
5. Коротше… допомагайте Армії (не обов’язково через мене), приходьте на «вар’яти» і тримайте ноги в теплі!
Ось такий, не типовий, але волонтерський пост.
Ще раз дякую за розкішний концерт!
І дякую за допомогу! Працюємо, панове!
Гривні
ПриватБанк
Номер картки 5168 7420 6353 7207
Призначення платежу: поповнення картки 5168742063537207 (Притула Сергій Дмитрович).
№ рахунку 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Притула Сергій Дмитрович
ІПН 2975800618″

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *