Відразу два заклади Кропивницького отримали від програми «Ревізор» рекомендаційні таблички

28 березня телевізійна група програми «Пристрасті за «Ревізором» завітала до міської ради Кропивницького. Журналістка Олена Філонова повідомила міському голові Андрію Райковичу про вручення рекомендаційних табличок від «Ревізора» відразу двом закладам Кропивницького: піцерії-бістро «Смачні традиції» та готелю «Маєток».

Загалом заклади Кропивницького мають вже чотири рекомендації від «Ревізора», відзначила Олена Філонова і запросила очільника міста в студію «Пристрастей за «Ревізором» для участі у програмі. Очільник міста пообіцяв скористатися пропозицію після узгодження дати зйомок.

- Я за те, щоб програма «Ревізор» об’єктивно давала оцінку мережам, які мають честь обслуговувати громадян України, - схвально відгукнувся про програму «Ревізор» Андрій Райкович. - І це дуже важливо, тому, що торгівельне обслуговування, побутове обслуговування, ресторанний бізнес в Україні повинні розвиватися. А нагороди «Ревізора» засвідчують якість роботи власних виробництв.

2 коментарі


  1. Дивно!, Абрамов залишив два роки тому в Смачних традиціях дуже багато поганих запитань без відповіді. І з того часу нічого не покращилось! А тут Тищенко залишає табличку?! Може йому слід до офтальмолога звернутись а не ревізії проводити!

    Відповіcти

  2. А меру краще дороги в місті після зими слід починати ремонтувати, а не по зйомках їздити! Тим більше, що з українською розмовною (та й російською також) у нього не дуже. Різав поросятам хвости мабуть в дитинстві замість того щоб в школу ходить.

    Відповіcти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *