У Кропивницькій бібліотеці відбулася чаклунська вечірка

Сеанс яснобачення та віщування для охочих від професорки Трелоні. Вона пророчила майбутнє за чарівним Оракулом та магічними тестами.

Усі бажаючі, а таких виявилось дуже багато, оформили позики під 0% у банку «Грінготс». Щоб отримати кредит в золотих галеонах достатньо було дати вірні відповіді на запитання по «Поттеріані» Дж.Ролінг. Усі запозичені кошти найбільш азартні гравці витратили на аукціоні, купуючи незвичні, але небезпечні магічні речі. Серед унікальних лотів аукціон виставив: карту мародерів, амуртензію (багатозільну сироватку кохання), самописне перо, базову одноразову бабахівку, пампушечку-зносаюшечку.

Гучними оплесками гості вечірки поздоровляли магів, випускників другого курсу Школи Хогвартс, які отримали Дипломи з оцінками із складених іспитів. Вітаємо відмінників навчання  − Медвідь Андрія, Самохіну Анастасію, Волошину Катерину, Жмілко Валерію, Суровицька Дар’я, Васильєв Дем’ян. Найскладніше, − розповідають юні чарівники, − було скласти рецепт настоянки Миру. Ось з яких інгредієнтів її варили: людяність, взаєморозуміння, сльози радості, щасливі діти, багаті родини.

Солодкі дарунки за кращі костюми отримали учасники чародійського дійства від спонсора дня – крамнички жартів «Відьмацькі витівки». Сподіваємося, що головні герої чарівної саги, ще для багатьох поколінь читачів будуть прикладами для наслідування, ідеалами дружби та відваги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *