Відкрилася виставка «Баланс білого» вихованців студії «Муза»

 2 березня 2018 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбулося відкриття виставки «Баланс білого» вихованців студії «Муза» під керівництвом Ольги Краснопольської.

 

Довідково:

Краснопольська Ольга Сергіївна народилась 21 серпня 1983 року   в м. Кіровоград (Кропивницький).  Навчалась в Кіровоградській дитячій художній школі ім. О.Осмьоркіна (завершила навчання в 2000 році), на мистецькому факультеті Центрально українського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (2000-2005). Працювала в міській гімназії №9                       (2005-2008),  в приватній галереї «Єлисаветрад» (2011-2017). В своєму творчому доробку має проекти по ілюстрації книжок, брала участь в пленері по написанню будівлі обласного художнього музею (жовтень 2017 року), приймала активну участь в колективних художніх виставках.

 

Студія «Муза» під керівництвом Ольги Краснопольської існує вже декілька років, нараховує близько 40 учасників різного віку і ступеню професійної підготовки та проводить свою роботу в галереї «Єлисаветград».

Виставка є своєрідним творчим звітом вихованців студії та представляє переважно роботи, написані взимку 2017-2018рр. Як розповіла сама Ольга, відкриття виставки планувалося наприкінці лютого, для того, щоб відобразити зимовий настрій, який і закладений в назві «Баланс білого». Проте, перші дні весни не підвели учасників виставки та створили відповідний погодний фон.

В експозиції представлені роботи близько 20-ти учасників студії. Бажаємо їм подальших творчих успіхів та запрошуємо до співпраці.

 

Анатолій Кімнатний – завідуючий відділом

Кіровоградського обласного художнього музею –

картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *