У кропивницькій бібліотеці презентували лялькову виставу за творами В. Сухомлинського

 Театральна вистава – це гарна можливість весело і з користю провести час. У цьому переконалися малюки ДНЗ №62, які завітали на гостини до дитячої бібліотеки №19.  Зустріч була змістовною, цікавою та хвилюючою. Це було їх перше знайомство з бібліотекою, яке господині всіма силами намагалися перетворити на свято.

 У Кімнаті Казок дітям презентували книжкову виставку «Книги, написані серцем», присвячену видатному педагогу та гуманісту Василю Сухомлинському, твори якого вчать людяності, працьовитості, повазі до старших.

Додала азарту літературна загадайка «Їжачок і світлячок». Малюки відгадували тварин, які оселилися на сторінках творів нашого земляка.

Шалені оплески та щирий сміх отримали актори, члени клубу «Веселі Пізнайки та допитливі Чомучки», які майстерно зіграли тварин у ляльковій виставі «Які на смак зірки». Їм довелося хрюкати та гавкати,  водити «швидку» та лікувати хворих.

Казки та оповідки письменника-земляка Василя Сухомлинського і в нашому столітті лишаються актуальними для виховання моральних цінностей у юного покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *