За сім місяців 2019 року на розгляд до фіскальної служби області надійшло 36 запитів на публічну інформацію

З метою забезпечення реалізації права кожного на доступ до публічної інформації, прозорості та відкритості своєї діяльності, Головним управлінням  ДФС у Кіровоградській області забезпечено розгляд документів, з проханням надати публічну інформацію із посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», які надійшли до обласного відомства та територіальних органів засобами поштового зв’язку, електронною поштою та особисто від запитувача.

Так, упродовж січня-липня 2019 року до Головного управління ДФС у Кіровоградській області та його територіальних управлінь надійшло 36 запитів на отримання публічної інформації. З них 25 або 69,5% запитів було отримано від фізичних осіб, 8 запитів або 22,2% від юридичних осіб, 2 запита (5,6%) від об”єднання громадян та 1 запит або 2,7% - від представників ЗМІ.

Відповідно до частини 1 ст.20 Закону України від 13 січня 2011 року №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації», 36 запитів опрацьовано, з яких задоволено 20 запитів, відмовлено по 10 запитам, надіслано належним розпорядникам інформації – 5 запитів та 1 запит знаходиться на розгляді.

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *