Кіровоградщина: фіскали забезпечили погашення 3 млн грн боргів перед бюджетами та 3,5 млн грн заборгованості з ЄСВ

Загальна сума податкового боргу станом на 1 лютого 2019 року до бюджетів усіх рівнів по Кіровоградській області становить 1,3 млрд грн, з них до державного бюджету – 1,1 млрд гривень. Протягом січня 2019 року за рахунок вжитих заходів із погашення податкового боргу його вдалося скоротити на 3 млн грн, у тому числі 2,5 млн грн надійшло до державного бюджету та до місцевого – 0,5 млн грн, відповідно.

При цьому борг підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, складає 150,2 млн грн або 11,9 відс. від загальної суми заборгованості.

З метою оперативного та повного погашення заборгованості суб’єктів господарювання з податків і зборів, фахівцями обласного управління фіскальної служби вживаються усі передбачені чинним законодавством заходи. Зокрема, у січні 2019 року від реалізації безхазяйного майна надійшло понад 20 тис. грн до державного бюджету та 10,4 тис. гривень до місцевого.

Крім того, протягом першого місяця цього року зусиллями фахівців ГУ ДФС у Кіровоградській області скорочено борг зі сплати єдиного соціального внеску на 3,5 млн гривень. Загалом же станом на 1 лютого 2019 року борг з ЄСВ склав 183,5 млн гривень.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *