Аудитори Кіровоградщини протягом січня-липня 2018 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 13,9 млн грн

 За результатами проведених заходів державного фінансового контролю фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області впродовж січня-липня 2018 року виявили втрат матеріальних і фінансових ресурсів на загальну суму майже 33,5 млн.грн. та факти неефективних управлінських  дій (рішень) або ризикових операцій на суму 13,1 млн.грн.

Завдяки діям кіровоградських аудиторів забезпечено відшкодування втрат на суму понад 13,9 млн.грн. (із врахуванням відшкодування втрат, виявлених попередніми роками).

До установ і організацій, де виявлено порушення, у 12 випадках зупинено операції з бюджетними коштами.

Органи місцевої влади і самоврядування, керівники об’єктів контролю та їхні вищі органи за підсумками контрольних заходів прийняли                   22 управлінських рішення. За порушення законодавства 59 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 26 – до дисциплінарної та матеріальної. Звільнено із займаних посад 4 посадові особи.

На розгляд правоохоронним органам передано 15 матеріалів контрольних заходів, за результатами розгляду яких розпочато 3 досудових розслідування, вручено одне письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

 

Прес-служба Управління Східного офісу

Держаудитслужби в Кіровоградській області

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *