З початку 2018 року платники податків Кіровоградщини отримали майже 94 тисячі адміністративних послуг

 Протягом січня-липня поточного року до Центрів обслуговування платників органів фіскальної служби у Кіровоградській області звернулося 260 тисяч  875 суб’єктів господарювання та громадян щодо отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг. З них надано 93984 адміністративних послуг.

Серед адміністративних найбільш запитуваними є послуги з видачі картки платника та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків; видачі відомостей про суми виплачених доходів та утриманих податків; надання витягу з реєстру платників єдиного податку; реєстрації книг обліку розрахункових операцій; видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію); реєстрації платника єдиного податку; видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про джерела виплачених доходів та утриманих податків; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби; видачі ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами тощо.

На офіційному веб-сайті Державної фіскальної служби України (http://sfs.gov.ua/) наявна інформація про перелік адміністративних послуг, а також є інформаційні картки адміністративних послуг та зразки заяв. Також на сайті є розділ „Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс”, що дозволяє отримати будь-яку запитувану інформацію.

Вся актуальна інформація та перелік адміністративних послуг (інформаційні і технологічні картки, бланки заяв та зразки їх заповнення) розміщується у кожному центрі обслуговування платників органів ДФС у Кіровоградській області.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *