З початку цього року податківці виявили 112 офіційно не оформлених найманих працівників

Протягом січня-червня 2018 року за рахунок вжиття заходів податкового контролю виявлено 112 офіційно не оформлених найманих працівників, а також залучено 105 осіб до державної реєстрації підприємницької діяльності.

За перше півріччя поточного року органами фіскальної служби області проведено 457 перевірок суб’єктів господарювання, з яких 112 допустили порушення законодавства з оплати праці. У зв’язку з цим, до сплати в бюджет додатково нараховано 28,9 млн грн. податків, у тому числі 0,3 млн грн ЄСВ.

Значну увагу у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області звертають і на профілактичну роботу щодо легалізації трудових відносин. Так, протягом січня-червня цього року фіскальними органами області проведено індивідуальну роботу (співбесіди, направлення листів, заслуховування робочими групами) із керівниками 269 підприємств, в результаті чого підвищено рівень виплати заробітної плати на 226 підприємствах. За рахунок вжитих заходів до бюджету додатково надійшло майже 818 тис. гривень податку на доходи фізичних осіб, 68,2 тис.грн військового збору та 999,7 тис.грн єдиного соціального внеску.

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *