За продаж алкоголю та тютюну неповнолітнім на Кіровоградщині анульовано 7 ліцензій

Протягом І півріччя 2018 року за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, анульовано 6 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1 ліцензію на право здійснення роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

З початку цього року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали 6 млн 922,8 тис. грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, доведений індикатив виконано на 107,6 відсотків. Лише у червні поточного року надійшло 1,3 млн гривень.

Протягом січня-червня 2018 року фіскальною службою області кіровоградським платникам видано 1946 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 1101 ліцензію, тютюнових виробів – 845. У той же час анульовано 244 ліцензії та призупинено 72.

Інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області за посиланням:http://kr.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *