У Бобринецькому районі ремонтують дороги

 Одним із пріоритетних завдань на 2018 рік є ремонт і будівництво нових доріг на території Кіровоградщини. Голова Бобринецької районної державної адміністрації Олег Тертичний спільно з начальником філії “Бобринецький райавтодор” Сергієм Бичковим проінспектували хід виконання ремонтних дорожніх робіт на трасі державного значення Н-14 (Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв).
Окрім цього, протягом травня 2018 року в рамках виконання плану ремонту та утримання доріг загального користування місцевого значення, працівниками філії “Бобринецький райавтодор” здійснено ремонт асфальтобетонного покриття і на інших ділянках автошляхів району. Так, відремонтовано дороги на території міста по вулиці Каштановій, біля в’їздів до сіл Веселівка та Костомарівка від траси державного значення Н-14, а також на відрізку дороги Бобринець-Витязівка-Федіївка (частково і на території с. Витязівка).
До того ж, цього року за рахунок державного бюджету заплановані до реалізації ремонти шести критичних об’єктів дорожньої інфраструктури району. Зокрема, буде оновлено відрізки автошляхів: Новоградівка-Апрелівка; Новоградівка-Мирне-Іванівка-вихід на а/д Н-14; Бредихине-Павлогірківка-Мар’янівка; а/д Н-14-Новомиколаївка-Степівка; Бобринець-Олексіївка-Верхньоінгульське; Мар’янівка-(Бобринець-Витязівка). Загальний обсяг фінансування ремонту зазначених автомобільних доріг загального користування місцевого значення складає понад 16 млн. грн.
За матеріалами веб-сайту Бобринецької РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *