Стабільна робота КП «Електротранс» у Кропивницькому – це руйнація монополії на пасажирські перевезення і приклад чесного бізнесу та якісних послуг

Парк громадського комунального транспорту у Кропивницькому суттєво розширився. В місто починають заходити нові автобуси середньої місткості. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради   11 червня.

- Це добротний транспорт, - наголосив очільник міста. - Але я прошу управління розвитку транспорту та зв’язку добре продумати маршрути руху. За рахунок нового транспорту ви отримали можливості значного ширшого маневру, тож проаналізуйте варіанти рокіровки автобусів на окремих напрямках з великими автобусами. Зокрема, у селищі Новому мене просили додати хоча б іще один великий автобус. Ви знаєте, про всі проблемні маршрути, до віддалених і густо населених мікрорайонів. Зараз навантаження в часи-пік спало. Канікули, відпустки. Але ми повинні грамотно, з урахуванням потреб людей розподілити нові автобуси.

Андрій Райкович звернув увагу, що стабільно працююче транспортне комунальне підприємство у Кропивницькому – це, перш за все, зруйнована монополія приватних транспортних компаній в обласному центрі, це можливість чесно вести бізнес і якісно надавати послуги, можливість ефективно контролювати графіки руху, моніторити пасажирські потоки і кількість перевезених пільгових категорій громадян.

- Важливо, що діяльність КП «Електротранс» відзначена і на всеукраїнському рівні, - підкреслив Андрій Райкович. - За підсумками Всеукраїнського конкурсу на краще підприємство міського електричного транспорту наше комунальне підприємство посіло перше місце в своїй категорії. Молодці, але носа не задирайте. Так має бути завжди.

Міський голова також доручив профільним виконавчим органам також грамотно підготуватися до зміни руху громадського транспорту у зв’язку з ремонтом магістралей – вулиці Короленка, шляхопроводу по провулку Об’їздному і запланованими початковими роботами в районі арки по вулиці Ельворті. І детально в пресі, на сайтах, на телебаченні десять разів розкажіть мешканцям міста, якими вулицями ходитиме громадський транспорт. Щоб потім нас не звинуватили, що жителі тих вулиць і мікрорайонів не знають, як дістатись додому чи на роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *