З початку цього року податківці виявили майже 60 офіційно не оформлених найманих працівників

Протягом січня-квітня 2018 року за рахунок вжиття заходів податкового контролю виявлено 59 офіційно не оформлених найманих працівники.

На засіданнях комісій при райдержадміністраціях та міськвиконкомах області з початку поточного року з питання підвищення рівня виплати заробітної плати заслухано керівників 235 підприємств, у тому числі: 3 – підпорядковані Міністерству охорони здоров’я, 4 – підпорядковані Міністерству освіти та науки, 6 – підприємства державного сектору економіки та 222 – підприємства комерційних структур. В результаті вжитих заходів підвищено рівень виплати заробітної плати на 165 підприємствах, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло понад 4,5 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 380 тис.грн військового збору та понад 5,5 млн грн єдиного соціального внеску.

Протягом січня-квітня поточного року органами ДФС області проведено індивідуальну роботу (співбесіди, направлення листів, заслуховування робочими групами) із керівниками 201 підприємств, в результаті чого підвищено рівень виплати заробітної плати на 156 підприємствах. За рахунок вжитих заходів до бюджету додатково надійшло понад пів мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб, 45,2 тис.грн військового збору та 662,4 тис.грн єдиного соціального внеску.

З початку 2018 року органами фіскальної служби області  проведено     99 перевірок суб’єктів господарювання з питань дотримання роботодавцем законодавства щодо укладення трудового договору.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *