У Кропивницькому нагородили переможців всеукраїнського конкурсу „Податківець майбутнього”

В Головному управлінні фіскальної служби області нагородили переможців Всеукраїнського конкурсу „Податківець майбутнього”, ініційованого та проведеного Університетом Державної фіскальної служби України.

Конкурс проходив серед учнів 1-9 класів закладів загальної середньої освіти. У конкурсі взяли участь представники 71 навчального закладу з 15 регіонів України.

З Кіровоградської області у конкурсі прийняли участь 12 хлопчиків та дівчаток різного віку. Найбільша кількість учасників – 9 - з Голованіської районної дитячої школи мистецтв, з яких 3 переможця у різних номінаціях.

З вітальним словом до переможців звернувся в.о. начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Кіровоградській області Сергій Тертичний: „Ми вдячні вам за активну участь у конкурсі. Приємно те, наскільки фундаментально наші діти підійшли до виконання своїх робіт, демонструючи глибоке розуміння важливості сплати податків, оскільки від цього залежить економічна стабільність держави”.

Першими свої винагороди отримали переможці конкурсу.

Так, переможцем Всеукраїнського конкурсу „Податківець майбутнього” в номінації „За креативність мислення” стала Василик Дарія з роботою „Багатий бюджет – заможна, квітуча держава!”; у номінації „За оригінальність розкриття теми” -  Мир  Каміла з роботою „Бюджет-рукавичка” та у номінації „Вибір Державної фіскальної служби України” – образотворче мистецтво – кольорові олівці – Дучиця Максим зі своєю роботою „Несплата податку – поріг бідності суспільства”. Всім переможцям керівництвом обласного відомства вручено цінні подарунки та солодощі.

Також від Університету Державної фіскальної служби України вручено подяку Голованівській районній дитячій школі мистецтв за активну участь в Мистецькому конкурсі „Абетка податкового Університету” в рамках Всеукраїнського конкурсу „Податківець майбутнього”. Одночасно від обласного управління фіскальної служби закладу вручено подарунок.

Інші дітки-учасники, яким цього року не вдалося перемогти, отримали заохочувальні подарунки. А нам, дорослим, залишається тільки тішитися з того, що така серйозна тема, як необхідність та добровільність сплати податків, щороку знаходить своє відображення у дитячих роботах.

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *