Кількість перевірок аудиту обласного управління фіскальної служби скорочено на понад 41 відсоток

Протягом січня-березня 2018 року органами ДФС області проведено 90 перевірок, що на 64 перевірки або 41,6 відсотка менше, ніж за аналогічний період минулого року. З них 57 – планові та позапланові документальні перевірки і 33 – фактичні. Результати 81 з них уже узгоджено з суб’єктами господарювання, які підлягали контрольним заходам.

За перші три місяці цього року порушникам норм Податкового кодексу України донараховано 81,8 млн грн грошових зобов’язань, які підлягають погашенню. Це на 66,3 млн грн більше, ніж за перший квартал 2017 року (тоді вказана сума становила 15,5 млн гривень).

«Вибірковість контролю на основі оцінки ризиків у діяльності платника - головний принцип контрольно-перевірочної роботи підрозділів аудиту ГУ ДФС у Кіровоградській області та загалом ДФС. Завдяки концентрації на перевірках найбільш ризикових платників та операцій, загальний вклад підрозділів аудиту обласного управління фіскальної служби до бюджету за перший квартал 2018 рік становить 17,6 млн гривень. Це на 11,6 млн грн більше, ніж за цей же період 2017 року», - зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний.

 

 

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *