Кіровоградщина: за право продавати уроздріб підакцизні товари підприємці сплатили понад 2 млн гривень

Як повідомили у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області  за перші два місяці поточного року місцеві бюджети Кіровоградщини отримали    2 млн 187,2 тис. грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Надходження до рівня минулого року зросли на 78 тисяч, доведений індикатив виконано на 121,5 відсотків.

Протягом січня-лютого 2018 року фіскальною службою області кіровоградським платникам видано 547 ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Зокрема, на реалізацію алкоголю підприємці отримали 294 ліцензій, тютюнових виробів – 253. У той же час анульовано     88 ліцензій та призупинено 25.

В той же час, анульовано дію 3 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями за порушення вимог щодо заборони продажу алкогольних напоїв особам, які не досягли 18 років.

Інформація про діючі ліцензії знаходиться у відкритому доступі та постійно оновлюється на субсайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області за посиланням:http://kr.sfs.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.

 

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *