Протягом січня 2018 року юристи фіскальної служби Кіровоградщини виграли у судах понад 90 відсотків розглянутих справ

Станом на 1 лютого 2018 року юридичною службою органів ДФС Кіровоградської області здійснювалось супроводження 1434 справ різних категорій (з урахуванням позовів минулих років) на загальну суму майже      4 млрд гривень.

За результатами їх розгляду повністю або частково на користь органів ГУ ДФС у Кіровоградській області винесено 3 рішення на суму 125,3 тис.грн., що становить більше 90 відсотків від загальної кількості винесених рішень та більше 90 відсотків від їх загальної суми.

Серед адміністративних справ за позовами платників податків до територіальних органів ДФС Кіровоградської області  більшу частину складають справи про визнання недійсними/нечинними податкових повідомлень – рішень. Так, у січні 2018 року судами розглянуто одну таку справу на 3,7 тис. гривень. Рішення за нею прийнято на користь органів ДФС регіону.

Як зазначають в Головному управлінні фіскальної служби Кіровоградщини, постійне підвищення ефективності та якості роботи юридичної служби – запорука налагодження партнерських відносин з платниками податків на основі єдиного розуміння норм податкового законодавства, а також забезпечення захисту економічних інтересів держави на найвищому рівні.

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *