Визначено переможців передноворічного лісового ярмарку

Обласне управління лісового та мисливського господарства й обласна лісівнича профспілка визначили переможців передноворічного лісового ярмарку в м. Кропивницькому за участі всіх лісогосподарських підприємств Кіровоградщини. Родзинкою заходу стало вручення лісівниками святково прикрашених пухнастих красунь із виготовленими працівниками лісгоспів та учнями шкільних лісництв іграшками та новорічних смаколиків вихованцям дитячих будинків сімейного типу.

 

 

За результатами ярмарку в номінації «Найкреативніша новорічна ялинка» переміг колектив ДП «Онуфріївський лісгосп» за представлену ексклюзивну новорічну ялинку у вигляді листяного дерева.

Перемога в номінації «Найбільш костюмований колектив» дісталась ДП «Оникіївський лісгосп».

На першому місці в номінації «Українська новорічна іграшка» працівники ДП «Голованівський лісгосп» за виготовлені ними прикраси, оздоблені ручною вишивкою.

Кращими в номінації «Ярмаркує колектив з найактивнішим керівником» стали лісівники ДП «Світловодський лісгосп».

У номінації «Винахід ярмарку та смачні логотипи підприємства» першість дісталась ДП «Чорноліський лісгосп» за власний винахід – вимірювач зросту новорічної красуні та частування відвідувачів смаколиками з логотипом лісгоспу.

Перше місце у номінації «Новорічні плакати, оздоблені художнім розписом» зайняв колектив ДСДЛ центру «Веселі Боковеньки».

Переможцем у номінації «Нові головні герої Нового року» визнано ДП «Олександрівський лісгосп», який оформив свій намет у вигляді лісової хатинки – резиденції Діда Лісовика і запропонував незвичний образ Діда Мороза.

«Відкриттям ярмарку» став колектив ДП «Компаніївський лісгосп».

За перемогу в номінації «Тихими кроками до перемоги» відзначено працівників ДП «Долинський лісгосп».

Під час засідання колегії обласного управління переможцям вручили заохочувальні подарунки та фотоколажі, на яких зображено яскраві, незабутні моменти ярмарку.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *