Майже 600 заходів проведено для попередження корупції в лавах фіскальних органів Кіровоградщини

Протягом 2017 року проведено 598 профілактичних заходів (лекцій, виступів, бесід) в структурних підрозділах ГУ ДФС у Кіровоградській області щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності. Про це інформує відділ внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області.

Крім того, за минулий рік проведено 103 перевірки відносно посадових осіб податкової та митної служби області. За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено 23 подання про притягнення винних осіб до відповідальності, усунення причин та умов, що сприяли вчиненню порушень.

За матеріалами відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області складено 8 протоколів за скоєння правопорушень, пов’язаних з корупцією. До правоохоронних органів направлено 19 матеріалів перевірок та зареєстровано 11 кримінальних проваджень у сфері службової діяльності.

За 2017 рік отримано 31 відомість про порушення митного законодавства, за результатами перевірок яких було розпочате кримінальне провадження та складено 6 протоколів.

Крім того, за участю співробітників відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Кіровоградській області викриваються факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання. За результатами роботи у цьому напрямку за 2017 рік до державного бюджету донараховано понад 0,8 млн грн – за порушення у податковій сфері та понад 1,6 млн грн –  у митній.

Нагадуємо телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - 0 800-501-007. Лінія працює цілодобово.

 

ГУ ДФС у Кіровоградській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *