Ми долучаємося до проведення в Україні Всесвітнього Дня Гідності – наймасштабнішого у Європі!

  Прес-анонс

4 грудня 2019 року                                              Контакти:

11.20 -13.30                                                          Наталя Козинська, 0957345707

[email protected]

 

Спільнота викладачів і студентів Кропивницького інженерного коледжу ЦНТУ відгукнулася на запрошення команди EdCamp Ukraine і Global Dignity Day Ukraine і братиме участь у Всесвітньому Дні Гідності, який відбуватиметься у символічний часовий проміжок – з 21 листопада (День Гідності та Свободи України) до 9 грудня (Міжнародний день боротьби з корупцією).

Це   вже   вп’яте   до    державного   свята  Дня  Гідності  та  Свободи

21 листопада Україна долучається до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 4 роки взяли участь понад 75 000 учасниць і учасників із 1 000 закладів освіти. Ще у жодній країні Європи історії про гідність не збирали стільки людей одразу!

Особливістю уроку-дискусії, який буде проведено в коледжі 4 грудня 2019 року, є компонент «Хороша людина», який забезпечують партнери події, а саме:  нові антикорупційні інструменти для застосування серед молоді від проєкту USAID, що допоможуть говорити про недоброчесні вчинки і таке явище, як корупція, а також способи її попередження й подолання.

Подія відбувається під патронатом Міністерство освіти і науки України та за підтримки проєкту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні ВзаємоДія».

У заходах візьмуть участь понад 250 студентів коледжу, куратори, студенти-волонтери.  До участі у сесіях запрошені відомі особистості нашого міста, які поділяться зі студентами історіями про свої гідні вчинки та   надихнуть молодь розповісти про свої.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *