У Кропивницькому відбудеться захід присвячений пам’яті Андрія Кузьменко

З 15 по 21 квітня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка запрошує:

Діючі книжкові виставки:

з 15 квітня – «Людина, як дарувала посмішку» (до 130-ої річниці від дня народження Чарлі Чапліна)     (Відділ мистецтв);

з 17 квітня – «Культурна спадщина – позачасова цінність» (до Міжнародного дня пам’яток і визначних місць) (Відділ мистецтв);

з 18 квітня - «Творчість сильних духом» - виставка робіт осіб з особливими потребами (Відділ СТТМ);

з 18 квітня – «Чисте довкілля – здорова нація» (до Дня довкілля) (Відділ абонементу).

Масові заходи:

15 квітня о13.00 та 16 квітня о 13.00 і 14.30 запрошуємо на вільний діалог зі священиком Соборного храму Благовіщення Пресвятої Богородиці протоієреєм Іваном Верескуном. Протягом заходу буде діяти виставка церковної атрибутики.

16 квітня о 8.00 працівники відділу мистецтв проведуть захід присвячений  пам’яті А.Кузьменко «Коли хобі дорівнює роботі – то є велике щастя».

16 квітня о 15.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть тренінг «Ми за здоровий спосіб життя».

17 квітня з 10.00  в бібліотеці відбудеться День фахівця для бібліотекарів ОТГ «Компетентність сучасного бібліотекаря: виклики сьогодення». В рамках заходу відбудуться секційні заняття з вивчення наступних тем: «Нормативно-регламентуючі документи бібліотеки», «Організація методичної та науково-дослідної роботи публічної бібліотеки», «Облік бібліотечного фонду в контексті сучасних нормативних документів», «Організація довідково-бібліографічної роботи в бібліотеці», «Все починається з читача: головні аспекти бібліотечного обслуговування юнацтва», «Спілкуючись розвиваємось: клуби за інтересами для юних користувачів», «Новітні технології на допомогу професійному зростанню», «Виставкова діяльність у бібліотеці: сучасні тенденції моделювання бібліотечного простору», «Бібліотека – простір творчості громади» і круглий стіл «Бібліотека – твій шанс на успіх!».

18 квітня о 9.30 та 19 квітня о 14.00 працівники відділу популяризації книги проведуть правовий урок «Гендерна рівність – реалії сьогодення». Захід відбудеться в рамках лекторію «Молодь і право», спільно з представниками Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

18 квітня відбудеться День інформації на тему: «Життя маємо – за нього відповідаємо». Протягом дня в книгозбірні відбудуться наступні заходи: тренінг «Ми за здоровий спосіб життя», практичні заняття «Пам’ятайте про особисту безпеку» (Спільно з фахівцями патрульної поліції). Оформлено книжкові викладки: «Атлас здорового харчування», «Здоров’я – найбільший скарб людини», «Людина і безпека – гармонія чи протистояння…».

Запрошуємо жителів міста приєднатися до програми Весняного книговира 18 квітня з 10.00. Відвідайте локацію нашої книгозбірні та прийміть участь у літературній вікторині та майстер-класі, перегляньте книжкову виставку новинок літератури та інсталяцію «Книжковий портал», будьте активними під час інтерактиву «Книга скарбів». Не пропустіть цей день на Площі Героїв Майдану.

19 квітня о 14.00 працівники відділу популяризації книги проведуть годину роздумів «Номофобія – хвороба XXI ст.».

Запрошуємо на засідання розмовного клубу Speak Up” з волонтерами Корпусу миру. Чекаємо на вас у вівторок (для дітей до 14 років) 16 квітня, середу 17 квітня  та 19 квітня пятницю (учасники 14+). Час – 16.00.

 

         Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є.Маланюка.

тел. 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності; тел.. 0953586353 Застьоба Наталія Борисівна – бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

Адреса: вул. Декабристів 6\15

Сайт: http://www.lib.kr.ua.

Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *