У Кропивницькому відбудуться літературні читання з нагоди вручення премії імені Юрія Яновського

6 вересня о 14.00 в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського відбудуться літературні читання з нагоди вручення премії імені Юрія Яновського за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА та Компаніївської районної ради.

Премія заснована на батьківщині відомого українського письменника рішенням Компаніївської районної ради на черговій сесії 23 червня 2016р. та є творчою відзнакою, якою нагороджуються літератори з різних куточків України за твори у жанрах поезії, прози, літературознавства та публіцистики, які відповідають високим художнім критеріям, є зразком оригінального стилю, культури мови та несуть гуманістичні ідеали, направлені на збагачення історичної спадщини українського народу, державотворення та демократизацію суспільства.

В програмі заходу виступи Володимира Шовкошитного, Дмитра Лазуткіна, Євгена Барана, Сергія Злючого, Леоніда Капелюшного, Олексія Кононенка, Василя Портяка, Світлани Бреславської, Казімежа Бурната (Польща), Олександра Косенка, номінантів на премію імені Юрія Яновського – 2018.

Учасники заходу матимуть можливість придбати книги з автографами авторів.

Вхід – вільний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *