Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 6 серпня – 12 серпня 2018 року

Початок серпня позначений розмаїттям днів народжень та ювілеїв видатних особистостей міста і нашого краю. Запрошуємо до відділу краєзнавства познайомитися з книжковими виставками: до 70-річчя від дня народження поетеси, члена НСПУ А.Корінь “Поетичне слово Антоніни Корінь”, до 65-річчя від дня народження письменника-фантаста, редактора альманаху «Порог-АК» О.Корепанова “Лабораторія фантастики Олексія Корепанова”, до 80-річчя від дня народження поета, прозаїка, лікаря, громадського діяча А.Кримського “Рамена Анатолія Кримського”.

 

6 серпня о 15.00  у відділі краєзнавства відбудеться творчий літературний вечір, присвячений 55-річчю творчої діяльності поетеси, члена НСПУ Антоніни Корінь і 20-річчю літературно-мистецького об’єднання «Євшан», «Скажи хто твій товариш, і я скажу хто ти».

 

11 серпня  продовжує роботу відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я». Завітайте на прибудинковий бібліотечний майданчик з 18.00 до 21.00, на вас чекають пропозиції участі у різноманітних творчих майстер-класах і кількох цікавинок, які підготували творча група бібліотекарів.

 

11 серпня о 18.00 в рамках Фестивалю європейського кіно буде представлений трилер «Дівчина в тумані» ( ІталіяНімеччина та Франція, 2017 ,  режисер Донато Каррізі. Сюжет стрічки: холодної зимової ночі психіатра Аугусто Флореса (Жан Рено) терміново викликають на роботу, щоб обстежити інспектора Фогеля (Тоні Сервілло), який потрапив у аварію. Інспектор нічого не пам’ятає, на місці аварії ніщо не вказує на її причину, проте сорочка Фогеля у плямах свіжої крові, і ця кров не його. У ході бесіди починає вимальовуватись ланцюг неймовірних подій, що почалися місяць тому. Запрошуємо на показ фільму до бібліотечної актової зали.

 

Шановні колеги! До Всеукраїнського дня бібліотек планується виставка «Hobby Time» (роботи декоративно-ужиткового мистецтва, виконані в різних техніках, світлини, колекції тощо, зроблені та зібрані колегами-бібліотекарями).

Запрошуємо всіх бажаючих бібліотекарів долучитись до участі у виставці та надати експонати. Роботи приймаються до 15 вересня. За додатковою інформацією звертайтеся: 0507044199 Аліна Петрівна, 0997412564 Наталія Вадимівна, 0995457297 Юлія Володимирівна або за адресою: м. Кропивницький, вул. В. Перспективна, 24,  ІІ поверх, відділ документів з економічних, технічних та природничих наук з 10:00 до 19:00 крім неділі (у серпні), з вересня без вихідних.

 

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового”

 

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *