Заходи обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 23 липня - 28 липня 2018 року

Протягом тижня з нагоди Хрещення Русі, що відзначається щорічно 28 липня  у день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира, запрошуємо ознайомитися з актуальною літературою на книжковій виставці «Хрещення – тисячолітня спадщина» (відділ обслуговування користувачів). Також запрошуємо до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук переглянути книжкову виставку «Українські міста запрошують», у відділі рідкісних та цінних видань працює виставка «Джерела духовності», в інформаційно-бібліографічному відділі - виставка довідників та енциклопедій «Слова, слова, слова…». Зверніть увагу на книжкову виставку «Нові назви вулиць нашого міста» (відділ краєзнавства) та «Квітники Макара Мухи» (творча виставка декоративного малювання, відділ мистецтв).

25 липня об 11.00 відділ краєзнавства запрошує на майстер-клас живопису вовною „Крокуси” від Світлани Баркової. Для майстер-класу потрібно: рамка зі склом А4, пінцет, ножиці середнього розміру (гострі), вартість вовни – 50 грн. Контактний телефон для охочих записатися: 0508724340 (Світлана).

28 липня продовжує роботу відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я». Завітайте на прибудинковий бібліотечний майданчик з 18.00 до 21.00, де на вас чекають пропозиції участі у різноманітних творчих майстер-класах, розважальних настільних іграх (футбол) і кількох цікавинках, які підготували творча група бібліотекарів.

28 липня о 18.00 продовжує роботу “Артхаус Клуб” в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського. Цієї суботи запрошуємо на перегляд романтичної комедії «Чарівні чудові / The beautiful fantastic» (Режисер: Саймон Ебауд, країна: Велика Британія, США, 2016). Коротко про фільм: ще маленькою Беллу Браун батьки залишили напризволяще посеред Гайд-Парку. Через це у неї розвинулася агорафобія й паралізуючий страх перед дикою природою. Однак Белла не втрачає любові до життя – у неї є талант і мрія стати дитячою письменницею. Коли перед героїнею постає дилема – упорядкувати занедбаний сад або бути виселеною з помешкання, – вона знаходить розраду в особі сварливого й неприязного заможного дідугана, який живе по сусідству і несподівано виявляється чудовим садівником. Права на покази фільмів надано компанією “Артхаус Трафік”.

 

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового”

 

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *