Вперше у Кропивницькому відбудеться чемпіонат Європи з бейсболу

З 23 по 28 липня Україна та Кропивницький вперше у своїй історії прийматимуть змагання рівня чемпіонату Європи з бейсболу серед національних збірних (група С). До нашого міста приїдуть бейсбольні збірні країн: Угорщина, Румунія, Грузія, Естонія. Разом із збірною України вони боротимуться за одну єдину путівку в дивізіон «B» європейського бейсболу.

Вперше за свою майже 25-річну історію національна збірна України з бейсболу гратиме міжнародні матчі рівня СЕВ (Європейської Конфедерації бейсболу) безпосередньо на території України.

Із понеділка по п’ятницю щодня гратимуться по два матчі: початок об 11.00 та о 16.00 за місцевим часом. Збірна України проводить матчі о 16.00 щодня, крім вівторка (вівторок для нашої команди – вихідний день).

У суботу, 28 липня в фіналі чемпіонату о 14.00 дві команди, що посіли перше та друге місце за підсумками групового етапу, розіграють між собою єдину путівку до дивізіону «В».

Всі ігри турніру проходитимуть на бейсбольному стадіоні СДЮШОР-2 «Діамант» (район Олексіївки, вулиця Курганна, 64). Вхід на стадіон – вільний.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *