У Кропивницькому презентують виставку-експозицію «Магія ретро»

Дайджест заходів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського 16 липня  - 22 липня 2018 року

Ви любите подорожувати? Відкривати для себе нові міста, дізнаватися про їхню історію? Отримувати нові враження? Тоді завітайте з 20 липня 2018 року до відділу документів з економічних, технічних та природничих наук переглянути книжкову виставку «Українські міста запрошують». Будь-яка точка або лінія на Землі є унікальною та неповторною, тим більше  - територія України, яка займає в Європі перше місце за площею і шосте — за чисельністю населення. Україна має безліч міст, які мають свою особливу ауру, зберегли культурний спадок наших предків. Історія цих міст дивовижна та повчальна. Вони оповиті легендами і таємницями, які історики досі намагаються розгадати. Сьогодні наша країна являє собою відмінне місце, де можна прекрасно провести свій вільний час, познайомитися з історією, культурою і самобутніми традиціями українського народу, оглянути церкви, архітектурні пам’ятники тисячолітньої давнини. Подорожуючи країною, можна дізнатися багато цікавого, зробити гарне селфі  на згадку  та  знову закохатися у неповторну красу українських міст. Отже, запрошуємо всіх бажаючих до перегляду! Виставка  буде діяти протягом місяця.

Зараз ми з вами живемо в часи, коли темп життя дуже швидкий.  Та іноді так приємно зупинитись і переглянути цікаві старі речі, позитивні фото, замислитись над сьогоденням, можливо, навіть впізнати дещо зі свого дитинства і пройнятись духом ретро. Тож працівники відділу обслуговування користувачів підготували  незвичайну виставку-експозицію «Магія ретро», на якій представлені листівки, фото, елементи посуду, аксесуари, книги та ще багато іншого. Запрошуємо всіх бажаючих  відволіктись і зануритись у спогади. Виставка експонуватиметься протягом літа.

21 липня продовжує роботу відкрита вулична акція «Бібліотечне надвечір’я». Завітайте на прибудинковий бібліотечний майданчик з 18.00 до 21.00, на вас чекають презентації книжкових виставок-інсталяцій: художні твори, які стали бестселерами  різних країнах світу, та дивовижна «смачна» цікавинка до Міжнародного дня торта. А також  майстер-класи з паперопластики, розмальовки та настільні ігри, які теж стали своєрідними бестселерами акції.

21 липня о 18.00 продовжує роботу “Артхаус Клуб” в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського. Цієї суботи запрошуємо на перегляд трагікомедії  «Як навіжені / La pazza giola» (Італія, Франція, 2016, режисер: Паоло Вірдзі). Коротко про фільм: Донателла і Беатріс мешкають у психіатричному закладі у Тоскані. У них дуже різні життєві історії, але шанс на втечу зводить їх разом у пригоді, яка назавжди змінить їхні життя і допоможе усвідомити красу недосконалості. Права на покази фільмів надано компанією “Артхаус Трафік”.

 

ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

Деталі в розділі “Що нового”

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *