До Кропивницького завітає «Зіркове ралі»

 13 липня 2018 року о 9 годині 30 хвилин від площі біля міської ради м. Кропивницького стартуватимуть екіпажі «Зіркового ралі».

«Зіркове ралі» – аматорські змагання для власників класичної автотехніки вже втрете проводиться під егідою Федерації Автомобільного спорту України. Головною метою цих змагань є об’єднання прихильників ретро автомототехніки в Україні, популяризація відновлення та збереження історичної автомобільної спадщини. Заходи «Зіркового ралі-2018» відбудуться 12-15 липня в багатьох містах країни і присвячені 105-річчю старту першого «зіркового» авторалі на теренах сучасної України за участю вітчизняних спортсменів.

Минулого року за ініціативи галереї «Єлисаветград» та за підтримки депутатів міської ради Сергія Кріпака та Андрія Кролевця команда з трьох екіпажів «Зіркового ралі» вперше завітала до нашого міста. В цьому році заплановано приїзд більшої кількості учасників. 13 липня кожен бажаючий, як і минулого року, матиме можливість зробити пам’ятні фото та поспілкуватися з учасниками ралі.

За програмою Оргкомітету старти «Зіркового ралі-2018» відбудуться 12 липня в Києві, Чернігові, Сумах, Одесі та Харкові. Приїзд до нашого міста є проміжним фінішем першого етапу змагань екіпажів Східного дивізіону та відбудеться ввечері 12 липня.

Загальний фініш учасників заплановано на 14 липня в місті Одесі.

Докладніше про «Зіркове ралі-2018» дивіться на сайті організаторів перегонів – http://stellarrally.com/zvezdnoe-ralli-2018/

Організатори запрошують усіх охочих відвідати даний захід та прийняти участь в урочистому старті екіпажів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *